Voetzorg Willy

Mijn naam is Willy Banning; ik ben het gezicht van Voetzorg Willy. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure, gevestigd in Etten (Gld).

Kwaliteit, hygiëne, een fijne sfeer en honger naar kennis zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Wat is er mooier dan iemand zich weer goed laten voelen over zijn of haar voeten?

Ik volg regelmatig vakgerichte cursussen om mijn kennis telkens aan te vullen en up to date te houden.

In onze praktijk kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice. U wordt dan tegen een kleine vergoeding opgehaald, en na de behandeling weer thuis gebracht.

Op aanvraag is ambulant ook nog steeds mogelijk. Dat wil zeggen dat de door u gewenste behandeling dan bij u thuis wordt uitgevoerd.

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken, kunt u contact met mij opnemen via

telefoonnummer 06-82 89 77 71. Dit kan ook via de app.

per mail: mailen kan naar voetzorgwilly@gmail.com
 

Contact opnemen

8143565F-EC51-4699-8A82-BCF508455C23

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

IMG-20210924-WA0000

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen.

IMG-20210924-WA0000

Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging omvat een volledige lichaamsbehandeling van uw voeten, te beginnen met een basisbehandeling, gevolgd door het scrubben van de huid en het aanbrengen van een masker en eventueel een paraffinepakking. Aansluitend wordt het masker ingemasseerd om de huid een goede voedingsboost te geven. 

Expertise 3

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven zet, dan verdienen ze zeker uw aandacht!. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist. Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kunt u veel problemen en/of klachten voorkomen.